Notícies

Màster en Realització de Cinema, Sèries de Televisió i Nous Formats Digitals

A mitjan proper mes d’Octubre comença el Màster en realització de Cinema, Sèries de Televisió i Nous Formats Digitals, que té l’objectiu de formar professionals que puguin desenvolupar el seu treball en qualsevol dels departaments d’una producció audiovisual: guió, adreça, producció, adreça de fotografia, càmera, edició, postproducció d’imatge, registre i postproducció de so, etc. El Màster està dirigit a aquelles persones que desitgin realitzar estudis superiors en l’àmbit de la comunicació audiovisual, amb l’objectiu de desenvolupar la seva carrera professional en aquest sector.

Durant el curs s’abordarà especialment la transformació del sector a causa de les noves tecnologies i formats digitals que afecten sobretot a la distribució i exhibició audiovisual. El Màster proporcionarà als alumnes les eines i procediments necessaris per dur a terme una producció audiovisual ja sigui en l’àmbit cinematogràfic, publicitari o televisiu.
tenint en consideració tant els aspectes tècnics i creatius com la viabilitat, el finançament i les estratègies de promoció i venda del projecte.

Cartel_Master_final_02

Top